Basisspeler Schöne: “Ik denk dat ik iets toevoeg aan dit team”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Lasse Schöne raakte zowel onder De Boer, Bosz en Keizer zijn basisplaats als eens kwijt, maar wist zich altijd weer terug te vechten. De ervaren Deen denkt dat hij nog steeds een meerwaarde voor ajax kan zijn.

Schöne denkt niet dat zijn basisplaats op dit moment een vanzelfsprekendheid is: “Er hijgen wat jongens in mijn nek, maar ik denk dat ik iets toevoeg aan dit team. Ik heb routine en moet op mijn oude dag nog hard aan het werk, ballen afpakken, om een beetje de rust bewaren op het middenveld. De trainer weet wat ik kan, dat is niks nieuws,” vertelt hij tegen Ajax Life.

In de wedstrijden tegen Sparta en Heerenveen vormde Schöne het middenveld samen met Donny van de Beek en Hakim Ziyech. “Ik denk dat we het goed doen. Het is ook leuk dat mijn naam er tussen staat. De laatste twee potjes komen we zonder tegentreffer door, we creëren kansen en maken acht doelpunten,” aldus Schöne. “We moeten voorkomen dat deze overwinning op Sparta ons verblindt. Over negentig minuten gaven we twee kansen weg. Dat is niet veel, maar wel te veel.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/basisspeler-schone-ik-denk-dat-ik-iets-toevoeg-aan-dit-team/