Keizer: “Ik heb een team gezien dat met plezier heeft gespeeld”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Voor de tweede keer op rij wint Marcel Keizer met 4-0. Vorige keer lukte dat uit bij Heerenveen, nu was Sparta in de eigen Johan Cruijff-Arena het slachtoffer. In gesprek met FOX Sports vertelt de trainer meer over de wedstrijd.

“Ik heb een team gezien dat met plezier gespeeld heeft. Veel energie in de wedstrijd gestopt, kansen gecreëerd. We scoorden laat en ik denk dat wij voor rust verder voor hadden moeten staan. Maar na rust schoten we er nog een paar bij.” Ondanks de 4-0 winst blijft Keizer kritisch. “We hebben kansen tegen gehad en er zijn wat dingen fout gegaan. Maar bij mij staat bovenaan dat er 4-0 op het scorebord staat.”

Ook al stond er 4-0 op het scorebord, de wedstrijd liep niet altijd even lekker. Een nieuwe frisse speler als Justin Kluivert inbrengen zat er bij de trainer niet in. “Het scoreverloop was dusdanig, dat ik al drie wissels in mijn hoofd had. Kasper (red. Dolberg) wil ik sowieso een halfuur laten spelen. Siem (red. De Jong) ook en Daley (red. Sinkgraven) komt net terug van een blessure. Dus mits de score het toeliet, kon ik deze wissels doorvoeren. En dat was zo.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/keizer-team-gezien-plezier-gespeeld/