Europees avontuur van de Ajax Vrouwen eindigt in Italië

De Ajax Vrouwen zijn uitgeschakeld in de Champions League. In Italië werd er met 2-0 verloren.

Vorige week boekte het team van trainer Nihom op Sportpark de Toekomst een knappe 1-0-zege. Een week later kon die voorsprong helaas niet worden vastgehouden. Brescia scoorde twee keer uit een standaardsituatie. Voor rust vloog een corner er in één keer in en na rust kopte Mendes de eindstand op het scorebord.

Wedstrijdverloop:’24. 1-0 Daleszcyk (Brescia)’83. 2-0 Mendes (Brescia)

Opstelling Ajax Vrouwen:Sarasola; Van der Most, Van der Gragt, Van Dongen, Philtjens; Oudemast, Kaagman, Van Lunteren; Bakker, Reichardt, Zeeman.Wissels: Kop, Folkertsma, Payne, Van den Abbeele, Romero, Keizerweerd, De Sanders.

Het bericht Europees avontuur van de Ajax Vrouwen eindigt in Italië verscheen eerst op Ajax1.nl.