Napoli is Milik weer maanden kwijt met zware knieblessure

Bron: www.ajaxlife.nl

SCC Napoli betaalde 33 miljoen euro voor Arek Milik, maar beleeft nog maar weinig plezier aan de spits. Milik is voor de tweede keer zwaar geblesseerd geraakt, dit keer aan de kruisband van zijn rechterknie en ligt er maanden uit. De Pool is al geopereerd.

Milik liep vorig seizoen een blessure op aan zijn kruisband links, waarvan hij wonderbaarlijk snel herstelde. De vraag na zijn rentree was zelfs of er niet te veel haastige spoed bij kwam. En haastige spoed is zelden goed.

Feit is dat de Pool opnieuw maanden moet revalideren. Naar schatting ligt hij er een klein halfjaar uit. Milik liep de blessure zaterdag op, in de slotfase van SPAL 2013 - Napoli (2-3). Er wordt gesproken over een kwetsuur die ingewikkelder is dan vorige keer.

De vastgestelde schade is gerepareerd en nu moet Milik zich opnieuw zien terug te knokken. Het staat vast dat hij het vervolg van het avontuur in de Champions League mist, plus een groot deel van de competitie. Napoli is na zes speelronden koploper van de Serie A.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=22566

Gegevens