Jong Ajax wint ruim in Helmond: 1-4

Jong Ajax heeft vrijdagavond een ruime zege geboekt op Helmond Sport. In Brabant werd het 4-1 voor de ploeg van Michael Reiziger. Mateo Cassierra was met een assist en twee doelpunten opnieuw belangrijk.

Nadat het duel wat moeizaam op gang kwam, creëerde Dennis Johnsen de eerste mogelijkheid van de wedstrijd. Een fraaie actie leverde uiteindelijk niets op. Na zo’n 30 minuten spelen trof Carel Eiting wél doel. De middenvelder schoot de bal van buiten de zestien niet eens bijzonder goed in, maar een fout van de Helmond-doelman zorgde ervoor dat de bal er toch in ging. Op slag van rust zorgde een benutte strafschop voor de gelijkmaker.