Dolberg: “Word niet nerveus van bod van 50 miljoen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Er werd afgelopen transferperiode van alle kanten aan Kasper Dolberg getrokken, maar hij bleef in Amsterdam. Zelf bleef hij nuchter als altijd.

Niet nerveus

“Ik heb altijd gezegd dat ik hier wilde blijven. Er zijn zoveel geruchten geweest. Dat iemand iets opschrijft, wil alleen niet zeggen dat het klopt. Ik heb wat dat betreft veel geleerd deze transferwindow”, vertelt hij in het Algemeen Dagblad. Eén van die geruchten was dat er een bod van 50 miljoen euro zo zijn gedaan op de Deense spits. “Er gaat tegenwoordig zoveel geld om in het voetbal. Wat is nog normaal? Maar daar word ik niet nerveus van. Er is hier en daar wel contact gezocht. Maar ik heb mijn zaakwaarnemer gezegd dat ik er niets van wilde horen. Zo hadden we dat afgesproken”, vertelt hij.

Beste speler

Zijn zaakwaarnemer hield hem op de hoogte van wat wel en niet waar was, maar dat hij zou blijven stond vast: “Ik denk dat ik eerst één van de beste spelers van de competitie moet zijn, voordat ik nadenk over een vertrek. Als ik op mijn best ben, kan ik tegen elke ploeg scoren. Maar in sommige wedstrijden speel ik nog niet zoals ik kan.”

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajax1.nl/dolberg-niet-nerveus-50-miljoen/

Gegevens