Keizer: ‘Aankopen nog niet klaar voor basisplaats tegen PEC’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax hervat de Eredivisie zaterdag met een thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle. Marcel Keizer gaf, na afloop van het laatste competitieduel tegen VVV-Venlo (0-2), aan dat hij niet meer om Klaas-Jan Huntelaar heen kan maar of de ervaren spits zondag aan de aftrap verschijnt in de Johan Cruijff ArenA wilde Keizer vrijdag op de persconferentie nog niet zeggen. Wel gaf hij aan dat Kasper Dolberg nog altijd zijn eerste spits is en dat de aankopen; Siem de Jong, Maximilian Wöber en Luis Manuel Orejuela zaterdag nog niet hoeven te rekenen op een basisplaats.

Over Siem de Jong: “Hij is fit en voetballend oké. Maar hij vindt zelf ook dat-ie nog wel stapjes moet maken voor de basis. Hij heeft alles meegetraind sinds zijn komst. Je ziet dat hij in de duels sterker is dan de jongere jongens”, zei Keizer. Ook aankopen Maximilian Wöber en Luis Manuel Orejuela krijgen geen basisplaats. “Nee, zij hebben nog niet genoeg trainingen meegemaakt om nu al te gaan wisselen.”

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2017/09/08/keizer-aankopen-nog-niet-klaar-voor-basisplaats-tegen-pec/