Drie dingen die je moet weten over Rosenborg BK - Ajax

Bron: www.ajaxlife.nl

Maakt Ajax de achterstand goed? © Pro Shots

Een ding is zeker: Ajax moet aan de bak tegen Rosenborg BK in de return van de play-offs om de Europa League. In Trondheim moet de 1-0-nederlaag uit de Johan Cruijff Arena worden weggepoetst. Alle reden om goed voorbereid aan de wedstrijd te beginnen. Daarom hebben we drie dingen die je moet weten over Rosenborg BK - Ajax voor je verzameld.

Door Niels Pach

Wie is favoriet? Hebben we er nog een beetje vertrouwen in? Nou, tsja, in principe is elke overwinning voldoende om niet te worden uitgeschakeld. Maar na vorige week zijn we toch een beetje terughoudend. Dan kan het alleen maar meevallen, dat idee. Matthijs de Ligt heeft hier geen last van, volgens hem komt het allemaal nog goed tegen Rosenborg. Hij vindt dat Ajax favoriet is en spreekt dat vol overtuiging uit.

“Natuurlijk hebben we niet het resultaat meegenomen uit de heenwedstrijd dat we wilden, maar we willen altijd winnen en morgen is een wedstrijd waarin we moeten voetballen en vechten. Als we dat doen kunnen we zeker door naar de groepsfase,” aldus De Ligt.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=22362

Gegevens

Spelers: Johan Cruijff
Clubs: AFC Ajax
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff