Stam: ‘Jammer dat Siem niet naar Reading komt maar gun hem en Ajax het beste’

Bron: ajaxfanzone.nl

Jaap Stam bevestigt in gesprek met Voetbal International dat hij met Reading naast de komst van Siem de Jong heeft gegrepen. ‘Het is jammer dat Siem niet naar Reading komt. We hebben ons best gedaan hem hierheen te halen, maar uiteindelijk is het de speler zelf die beslist waar zijn toekomst ligt. Ik gun Siem en Ajax het beste’, aldus de coach van Reading.

Tot dinsdag dacht de clubleiding van Reading dat Siem de Jong een transfer van Newcastle United naar de club van trainer Jaap Stam zou maken. Er lag een driejarig contract voor hem klaar bij Reading, dat vorig seizoen op een haar na promotie naar de Premier League misliep. De clubs hadden een principeakkoord en De Jong leek na gesprekken met Stam, diens assistent Andries Ulderink en technisch directeur Brian Tevreden een overstap naar The Royals te zien zitten. De tussenkomst van Ajax bepaalde anders. Afgelopen maandag openden zaakwaarnemer Louis Laros en de Amsterdamse club de gesprekken over een terugkeer van De Jong naar Ajax.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2017/08/23/stam-jammer-dat-siem-niet-naar-reading-komt-maar-gun-hem-en-ajax-het-beste/