Ploegsma: ‘Bod van anderhalf miljoen euro op Schuurs nodig’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax zou naar verluidt verregaande interesse hebben in Fortuna Sittard-speler Perr Schuurs (zie eerdere bericht). De zaakwaarnemer van het zeventienjarige talent, Wessel Weezenberg, voerde op De Toekomst al een gesprek met Ajax-directeur spelersbeleid Marc Overmars. Voordeel voor Fortuna om uiteindelijk te kiezen voor Ajax is dat Overmars bereidt is Schuurs komend seizoen op huurbasis bij Fortuna te laten.

Spelersmakelaar Kees Ploegsma denkt in De Limburger dat clubs met een bod van anderhalf miljoen euro op Perr Schuurs een eind komen. ‘Zeventien jaar en aanvoerder? Anderhalf miljoen, misschien met wat extra’s aan bonussen, zou een goed bedrag zijn. Als hij zich goed ontwikkelt, dan is dat mooi meegenomen. Wordt het niets, dan is een verlies van anderhalf miljoen euro wel te overzien voor topclubs.’ Het contract van de lange verdediger (1.91 meter) loopt bij Fortuna Sittard nog tot de zomer van 2019. Ook PSV en Liverpool zouden interesse hebben in Schuurs.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2017/08/22/ploegsma-bod-van-anderhalf-miljoen-euro-op-schuurs-nodig/

Gegevens