Pereira maakt officieus debuut bij Ajax O19

Danilo Pereira zette zijn handtekening nog niet, maar de Braziliaan zal zich inmiddels al wel Ajacied voelen. De achttienjarige spits traint sinds zaterdag mee bij O19, waarvoor hij dinsdag zijn officieuze debuut maakte.

In de eerste oefenwedstrijd van de voorbereiding tegen KRC Genk kwam Pereira na rust in het veld. De eindstand van de wedstrijd was toen al bereikt, door goals in de eerste helft van Saku Ylätupa (eveneens debutant) en Ché Nunnely. De Belgen deden na die treffers nog iets terug; 1-2. Ajax O19-coach John Heitinga, die met 22 spelers naar België was afgereisd, liet iedereen 45 minuten spelen.