De 34ste minuut voor Nouri op het uitvak in Nice

Bron: www.ajaxlife.nl

We wisten allemaal al een paar weken dat de 34ste minuut van OGC Nice - Ajax een bijzondere zou worden. En bijzonder werd het, woensdag om 21.18 uur in de Allianz Riviera. Het 330 man tellende uitvak van Ajax liet duidelijk zijn steun blijken aan het adres van Appie Nouri.

Het was een domper dat Nice na een halfuurtje voetballen op voorsprong kwam, maar het uitvak liet zich er niet door kennen. In deze 34ste minuut speelden andere, veel grotere sentimenten een rol en niet een verse achterstand in een Europese voorronde. Wij legden de minuut vast op video.

We hadden Nouri het allerliefst toegejuicht terwijl hij op het veld stond. Maar dat zat er nu eenmaal niet in. En dat zit er ook niet meer in. Dit was het beste wat we konden doen. De 330 Ajacieden ter plekke maakten een mooi gebaar. Hopelijk heeft de familie er steun aan.

Het mooiste gebaar kwam even later natuurlijk van Donny van de Beek, die de gelijkmaker voor zijn rekening nam en met zijn vingers rugnummers 34 uitbeeldde. De komende tijd zal zeker weten blijken dat de 34ste minuut en rugnummer 34 nog zeer belangrijk blijken.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=22173

Gegevens