Goede uitgangspositie Ajax na remise in Nice

Bron: www.ajaxshowtime.com

In de derde voorronde van de Champions League heeft Ajax met 1-1 gelijkgespeeld tegen OGC Nice. De Amsterdammers kenden een mindere eerste helft, maar zeker na rust was de Europa League-finalist van vorig seizoen de betere partij. Uiteindelijk had er voor Ajax misschien nog wel meer ingezeten.

Ajax had vrijwel de gehele eerste helft het meeste balbezit, maar echt gevaarlijk werden de Amsterdammers niet, omdat de aanvallers nauwelijks bereikt konden worden. OGC Nice bleef afwachten, loerde op foutjes van Ajax en was daardoor een aantal keer behoorlijk gevaarlijk in de counter. Een paar keer liep dit goed af, maar na een halfuur spelen ging het toch mis voor de ploeg van Marcel Keizer. Nick Viergever werkte de bal naar voren, waarna de aanname van Amin Younes ondermaats was. Namens Nice veroverde Jean Seri de bal, maakte een mooie passeerbeweging, gaf voor en zag dat Mario Balotelli de kans benutte.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/106246/goede-uitgangspositie-ajax-na-remise-in-nice