LIVE 12.00 uur | Loting Champions League

Bron: www.ajaxshowtime.com

We hebben het op deze vrijdag liever niet over voetbal, maar om 12.00 uur gaat Ajax wel degelijk de koker in voor de loting van de derde voorronde van de Champions League. Volg het hier en praat mee.

Ajax is bij de loting geplaatst, waardoor het Dinamo Kiev, Viktoria Plzen, CSKA Moskou en Club Brugge ontloopt. De vijf mogelijke tegenstanders zijn: Steaua Boekarest, Young Boys, Olympique Nice, Istanbul Basaksehir en AEK Athene. Lees hier meer over deze vijf ploegen.

Als Ajax de derde voorronde overleeft, dan wordt er geloot voor de play-offs van de Champions League. Als Ajax ook hier doorheen komt, plaatst het zich voor de groepsfase. Als het de derde voorronde verliest, speelt het in de play-offs van de Europa League om daar de groepsfase te bereiken. Als de derde voorronde wel wordt overleefd, maar de play-offs van de Champions League niet, dan volgt direct de groepsfase van de Europa League.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/106052/live-1200-uur-loting-champions-league