Onze Trots: 'Ze zeiden: Sun en Ryan, kom draaien!'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dit interview vond plaats voor de bewuste wedstrijd en het daaropvolgende verschrikkelijke nieuws over Abdelhak Nouri. In een reactie laten Sunnery James en Ryan Marciano weten enorm mee te leven met familie, vrienden en andere mensen die dichtbij Nouri staan.

 

Bekende Nederlanders en Ajax. Waarom zijn ze fan geworden van de Amsterdamse club en hoe beleven zij de wedstrijden van hun grote liefde? Komen ze vaak in het stadion of kijken ze de wedstrijden liever thuis of in de kroeg? En wat vinden ze eigenlijk van het huidige Ajax? In de rubriek ‘Onze Trots’ gaan we op zoek naar de liefde voor Ajax van de BN’ers. In deel 9: Sunnery James & Ryan Marciano, het wereldberoemde dj-duo dat zo graag weer eens wil draaien op een huldiging van Ajax.

Eigenlijk was het de bedoeling om afgelopen mei al met de dj’s te praten. Echter, Ajax werd helaas geen kampioen en de finale van de Europa League ging eveneens verloren. Enkele maanden later spreken we Sunnery James en Ryan Marciano, op een terras in Amsterdam-West, alsnog over hun liefde voor ons aller Ajax.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/106021/onze-trots-ze-zeiden-sun-en-ryan-kom-draaien