Jonk tekent bij Vlaamse voetbalbond en verspreidt visie Cruijff

Bron: ajaxfanzone.nl

Wim Jonk heeft zich met zijn organisatie Cruyff Football aan de Vlaamse voetbalbond verbonden. De trouwe volgeling van Johan Cruijff, die eerder hoofd jeugdopleiding bij Ajax was, zette dinsdag een handtekening onder een overeenkomst voor twee jaar, zo meldt Cruyff Football zelf via de officiële kanalen.

De samenwerking houdt in dat Cruyff Football gaat helpen bij de ontwikkeling van de Belgische jeugdtrainers. Met Cruyff Football willen zij de visie van de voetballegende wereldwijd verspreiden. Jonk sloot zich aan bij het bedrijf nadat hij in 2015 werd weggestuurd bij Ajax. Onder de naam ‘Cruyff Football by Team Jonk’ promoot Jonk, samen met onder anderen Ruben Jongkind en Jordi Cruijff, de visie van Cruijff wereldwijd. Samen met nog een tiental medewerkers, met name oud-Ajacieden die onderdeel uitmaakten van de Cruijff-revolutie bij Ajax, probeert Jonk de ideeën van Cruijff in leven te houden.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2017/06/27/jonk-tekent-bij-vlaamse-voetbalbond-en-verspreidt-visie-cruijff/

Gegevens