Ajax gooit 10 juli poorten De Toekomst open bij training

Bron: www.ajaxlife.nl

Bij de vorige open training was Onana nog tweede keeper. © Ajax Images

Richting de start van een nieuw seizoen zijn er altijd een paar vaste moment waarop supporters dichtbij de voetballers kunnen komen. De open training is zo’n moment. Ajax gooit de poorten van De Toekomst maandag 10 juli open voor supporters. De training begint om 10.30 uur.

Dat is een mooi moment om eens te bekijken wat voor trainer Marcel Keizer nou is. En Klaas Jan Huntelaar welkom te heten. Wie weet kunnen we tegen die tijd ook nog een andere aanwinst verwelkomen.

De training van 10 juli is trouwens niet de eerste van het seizoen. Ajax heeft er tegen die tijd al een trainingskamp in Oostenrijk op zitten en een paar trainingen in Amsterdam. Dus we kunnen fitte Ajacieden verwachten.

Na de training krijgen supporters de kans om handtekeningen te scoren. Net zoals bij het handjevol open trainingen de laatste jaren verspreiden de spelers zich langs de rand van het veld. Dat betekent ook dat supporters zich moeten verspreiden, de kans is daardoor klein dat je van alle spelers een krabbel kunt bemachtigen.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=21995