Keizer officieel nieuwe trainer van Ajax

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax heeft zaterdagmiddag Marcel Keizer officieel aangesteld als nieuwe hoofdtrainer. Dat meldt de Amsterdamse club via Ajax.nl. De oefenmeester tekent op korte termijn een contract voor twee jaar. Bovendien is er in de overeenkomst een optie voor nog een jaar opgenomen. Over de invulling van de rest van de technische staf doet Ajax verder geen mededelingen.

Keizer was in het afgelopen seizoen trainer van Jong Ajax en werd met dat elftal tweede in de Jupiler League. Voordat hij bij Ajax kwam werken was hij hoofdtrainer bij FC Emmen, Telstar en SC Cambuur. Bij die laatste club was hij ook actief als technisch manager.

In het verleden kwam Keizer ook uit als speler van de jeugdopleiding van Ajax. Op 10 april 1988 debuteerde hij voor de Amsterdamse club, waar hij uiteindelijk vier wedstrijden voor zou spelen. In 1989 vertrok hij naar Cambuur Leeuwarden en later zou hij ook spelen voor De Graafschap en FC Emmen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/105660/keizer-officieel-nieuwe-trainer-van-ajax