‘Ajax wil 15 miljoen euro voor Younes; Ook belangstelling uit Rusland’

Bron: ajaxfanzone.nl

Torino heeft zich officieel bij Ajax gemeld voor Amin Younes (zie eerdere bericht). De Serie A-club hoopt de Duitse vleugelflitser met een miljoenenbod weg te kapen uit Amsterdam. Torino is bereid om maar liefst twaalf miljoen euro neer te leggen voor Younes. De Duitser heeft geen topseizoen achter de rug, maar ligt mede door de indrukwekkende Europa League-campagne van Ajax en de uitverkiezing voor het Duitse nationale elftal toch goed in de markt.

Torino is echter niet de enige geïnteresseerde partij in Younes. Ook Duitse clubs hebben bij Ajax geïnformeerd naar zijn beschikbaarheid. De Telegraaf verwacht dat twaalf miljoen euro een bedrag is waar directeur spelersbeleid Marc Overmars hem voor wil laten gaan. In 2015 kocht Overmars hem voor 1,5 miljoen euro van Borussia Mönchengladbach. Het contract van Younes loopt tot de zomer van 2018, met een optie op nog een seizoen.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2017/06/17/ajax-wil-15-miljoen-euro-voor-younes-ook-belangstelling-uit-rusland/