VI: ‘Ajax presenteert Marcel Keizer spoedig als hoofdtrainer’

Bron: ajaxfanzone.nl

Ajax verwacht op zeer korte termijn Marcel Keizer te presenteren als nieuwe hoofdtrainer, zo meldt Voetbal International. De 48-jarige oefenmeester is de opvolger van Peter Bosz en schuift door vanuit Jong Ajax. Beide partijen zijn momenteel nog in gesprek om de laatste details af te ronden.

De waarschijnlijke aanstelling van Keizer komt niet als een verrassing, aangezien zijn naam, naast mogelijke kandidaten als Roger Schmidt en Jaap Stam, steevast voorbij kwam in het geruchtencircuit. Voor de 48-jarige oefenmeester zou de promotie naar de Amsterdamse hoofdmacht een mooie beloning zijn van een goed seizoen waarin hij met Jong Ajax op de tweede plaats in de Jupiler League eindigde. Daarnaast zorgde zijn werkmethode voor veel waardering binnen Ajax. De club hoopt nog een ervaren assistent aan te kunnen stellen als rechterhand van de relatief onervaren Keizer en zal er anders voor kiezen om Aron Winter door te schuiven.

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2017/06/13/vi-ajax-presenteert-marcel-keizer-spoedig-als-hoofdtrainer/