Mogelijke tegenstanders 3e voorronde CL

Bron: www.ajaxshowtime.com

We denken er liever nog niet aan, maar nu Ajax de Europa League-finale heeft verloren, moet het zich al snel gaan opmaken voor de derde voorronde van de Champions League. Op 25/26 juli en 1/2 augustus speelt Ajax in die derde voorronde van het inmiddels genoemde 'Miljardenbal'. Op vrijdag 14 juli volgt de loting. Ajax Showtime zet de mogelijke tegenstanders op een rijtje.

Ajax zal zich via de niet-kampioenenroute moeten plaatsen voor de Champions League. Dankzij de goede prestaties van de Amsterdamse club kent het wel een geplaatste status in de derde voorronde. Mocht Ajax zich plaatsen voor de vierde voorronde, ook wel de play-offs genoemd, kent het eveneens een geplaatste status.

Wie Ajax in ieder geval niet zal treffen zijn Dinamo Kiev, CSKA Moskou, Viktoria Plzen en Club Brugge. Wie kan Ajax dan wel treffen? In ieder geval behoren Young Boys, Olympique Nice, Steaua Boekarest en Istanbul Basaksehir tot de mogelijkheden. Het wachten is nu nog tot de play-offs om een Champions League-ticket in Griekenland zijn afgelopen. De Griekse clubs die hierom strijden zijn AEK Athene, PAOK Saloniki, Panathinaikos en Panionios.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/105029/mogelijke-tegenstanders-3e-voorronde-cl