Vol uitvak zingt weer een liedje met feestbeest De Ligt

Bron: www.ajaxlife.nl

De mooiste foto's van de ontlading in Lyon waren eens niet van Davy Klaassen. Zeker, er kwamen mooie foto's van de aanvoerder voorbij. Maar we hebben nog veel meer moois gepost met Matthijs de Ligt in de hoofdrol. Niet alleen foto's, ook deze video. Lekker zingen met het uitvak.

De Ligt is pas zeventien jaar oud en merkt geregeld op dat hij vroeger supporter was van Ajax. Dat moet in de tijd zijn geweest waarin Frank de Boer de club geregeld kampioen maakte, want veel meer herinneringen heeft de jonge verdediger nog niet.

Het is wel zo dat De Ligt tijdens zijn tijd als supporter goed heeft opgelet. Want nu als speler kent hij nog steeds alle liedjes. Dat leverde na de heenwedstrijd in de Johan Cruijff Arena al een mooie video op. En toen Ajax definitief had afgerekend met Olympique Lyon was het tijd voor de tweede ronde.

Dit keer konden alle remmen definitief los, omdat Ajax in de finale van de Europa League staat! Bij het feestje in Amsterdam hield je toch in je achterhoofd dat er niets zeker was, nu is het definitief: Ajax is finalist! En wij schreeuwden onze kelen schor, samen met De Ligt.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=21791