Jong Ajax wint weer en blijft op koers voor tweede plek

Bron: www.ajaxlife.nl

Cerny vertoont zijn kunsten dit seizoen vooral bij Jong Ajax. © Pro Shots

Het seizoen is bijna afgelopen, maar er staat voor Jong Ajax nog wel een beetje eer op het spel. De talenten van De Toekomst kunnen tweede worden in de Jupiler League, maar dan moet er de laatste wedstrijden wel goed worden gepresteerd. Het lukte alvast om Helmond Sport met 2-0 te verslaan.

Het is een flinke omschakeling van de Veltins-Arena naar De Toekomst, maar een lastige avond werd het niet voor de ploeg van Marcel Keizer. Er werd niet sprankelend gevoetbald, eerder zakelijk, maar de punten bleven in Amsterdam.

Dankzij doelpunten van Abdelhak Nouri (penalty) en Pelle Clement werd het 2-0. De eindstand was al voor rust bereikt en Helmond had verder weinig in te brengen. “We hebben wel wat goede dingen laten zien en mooie goals gemaakt,” luidde het commentaar van trainer Keizer.

Jong Ajax neemt het in de slotfase van het seizoen nog op tegen kampioen VVV-Venlo en nummer drie SC Cambuur. De ontmoeting met de ploeg uit Leeuwarden, op de laatste speeldag, wordt een directe strijd om de tweede plaats.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=21664