Ajax O15 lijdt nederlaag tegen PSV O15

Dit is het livetopic, welke mede mogelijk gemaakt wordt door onze partners van Mercedes-Benz en Stern Auto, voor de jeugdwedstrijden van Ajax van zaterdag 22 april. Om 10.30 uur treedt Ajax O15 in eigen huis aan tegen PSV O15, terwijl Ajax O19 om 14.30 uur op bezoek gaat bij Willem II.

FT | Ajax O15 - PSV O15 (1-3)Ajax O15 heeft in eigen huis een 1-3 nederlaag geleden tegen titelconcurrent PSV O15. De Amsterdamse talenten stonden in de rust nog met 1-0 voor, maar in de tweede helft profiteerden de Eindhovenaren van hun snelheid in de voorhoede.

In de eerste helft was Ajax de betere partij en had het eigenlijk niets te vrezen van PSV. Ki-Jana Hoever was namens de Amsterdammers dichtbij de 1-0, maar zijn vrije trap raakte de paal. Even later kwam Ajax alsnog op voorsprong. PSV-keeper Peter Strijbosch kwam uit, maar bokste de bal zo in de voeten van Max de Waal. De Ajacied benutte dit buitenkansje feilloos.