LIVE 20:00 uur | Jong Ajax - Helmond Sport (2-0)

Bron: www.ajaxshowtime.com

Dit is het livetopic voor de wedstrijd tussen Jong Ajax en Helmond Sport in de Jupiler League op De Toekomst. De beloftenploeg van Marcel Keizer bezet nog altijd de tweede plaats met een gepaste afstand van negen punten op koploper en tevens promovendus VVV Venlo. Op slechts twee punten afstand van Jong Ajax volgt nog Cambuur Leeuwarden. Helmond Sport is terug te vinden op plek 12. De wedstrijd is bij te houden via onze Twitter en hoogtepunten van de wedstrijd zullen te volgen zijn via het schakelkanaal op Fox Sports 1.

Tweede helft | Jong Ajax - Helmond Sport (2-0)

Opstelling Jong Ajax: Alblas; Zeefuik, Bergsma, Dankerlui, Savastano; Eiting (Leyder 88'), Nouri, Mazraoui (Walian 53'); Cerny, Cassierra, Clement.Wissels Jong Ajax: Van Bladeren, Lartey Sanniez, Leyder, Bay, Walian.

Opstelling Helmond Sport: Van Gassel; Van Koesveld, Justiana, Edwards, Hiwat; Bourdouxhe (Thomassen 33'), Braber, Zeldenrust; Fecunda (Van Heugten 77'), Ten Den, Eisden.Wissels Helmond Sport: Thomassen, Strijbosch, Van Gerwen, Van Heugten, Van Lankveld, De Louw, Tielemans, Zwanen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/104164/live-2000-uur-jong-ajax-helmond-sport-2-0