TG: 'Tete, Riedewald en Cerny willen vertrekken'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Volgens dagblad De Telegraaf willen Kenny Tete, Jaïro Riedewald en Vaclav Cerny komende zomer vertrekken bij Ajax. Het drietal zou bij de Amsterdamse club hun vertrekwens bekend hebben gemaakt.

Van Tete en Riedewald werd in de laatste maanden al vaker gezegd dat zij mogelijk zouden azen op een vertrek, maar de naam van Cerny is nieuw in het geruchtencircuit. De Tsjech, die onder voormalig trainer Frank de Boer nog regelmatig speelde, komt in de plannen van huidig trainer Peter Bosz niet voor. De buitenspeler doet het dit seizoen voornamelijk met speelminuten in Jong Ajax.

Tete en Riedewald, vorig jaar nog basisspelers, spelen dit seizoen eigenlijk alleen bij afwezigheid van hun concurrenten. Zo speelde Tete afgelopen donderdagavond tegen FC Kopenhagen en zondag tegen Excelsior, omdat Joël Veltman niet fit was. Riedewald speelde vanwege een blessure van Daley Sinkgraven onlangs een paar duels in het eerste.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/103274/tg-tete-riedewald-en-cerny-willen-vertrekken