Jong Ajax verliest met 3-2 van De Graafschap, basisdebuut Neres

Bron: ajaxfanzone.nl

Jong Ajax heeft vrijdagavond met 3-2 verloren op bezoek bij De Graafschap. De Ajacieden namen nog wel een 1-2 voorsprong maar uiteindelijk trok De Graafschap via Van den Hurk aan het langste eind. De speler wist uiteindelijk drie keer te scoren voor de ploeg uit Doetinchem.

David Neres maakte zijn basisdebuut en vormde de aanval met Vaclav Cerny en Mateo Cassierra. Na de snelle 1-0 van De Graafschap was het Vaclav Cerny die de 1-1 scoorde. Cerny legde met een fraai schijnschot zijn tegenstanders in de luren, creëerde genoeg ruimte voor zijn linkervoet en zorgde met een lage schuiver voor de snelle 1-1. Nog voor rust werd het zelfs 1-2 door een doelpunt van Frenkie de Jong. Na de thee kwam De Graafschap al snel op 2-2 en een puntendeling leek aanstaande op De Vijverberg. Het was echter opnieuw Van den Hurk die doelman Alblas het nakijken gaf en met zijn derde treffer op de avond bezorgde hij De Graafschap ook de drie punten.

Opstelling Jong Ajax: Alblas; Dankerlui, Lartey-Sanniez, Bergsma, Savastano; Mazraoui, Nouri, De Jong; Neres (63. Bay), Cassierra, Cerny.

Bron: Ajax.nl

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2017/03/10/jong-ajax-verliest-met-3-2-van-de-graafschap-basisdebuut-neres/