[Update] Kwartfinale tegen Real op 8 maart

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax O19 zal het in de kwartfinale van de Youth League gaan opnemen tegen de leeftijdsgenoten van Real Madrid. De jonge Ajacieden spelen op dinsdag 7 of woensdag 8 maart in de Spaanse hoofdstad.

Halverwege het duel tussen AS Monaco en Real Madrid leek het er nog op dat Ajax zou gaan afreizen naar Frankrijk. Met het inbrengen van voormalig Ajacied Mink Peeters bij Real Madrid kantelde het duel echter volledig. Mede dankzij twee treffers van Peeters werd het uiteindelijk 3-4 voor de Madrilenen. Bij Real Madrid kreeg Franchu vlak voor tijd een rode kaart. De Argentijnse aanvaller is daardoor geschorst voor het treffen met Ajax.

De winnaar van het duel tussen Real Madrid en Ajax speelt in de halve finale (21 april) tegen de winnaar van het treffen tussen CSKA Moskou en Benfica. De vier andere kwartfinalisten zijn FC Barcelona, FC Porto, Red Bull Salzburg en Atlético Madrid. Zowel de halve finale als de finale (24 april) worden gespeeld in het Zwitserse Nyon.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/102650/update-kwartfinale-tegen-real-op-8-maart