Dit zijn de mogelijke tegenstanders voor Ajax in de EL

Bron: www.ajaxlife.nl

Dankzij de goal van Viergever doet Ajax mee aan de loting. © Pro Shots

Kijk, dit zijn de berichten die we nog eens graag tikken. Hopelijk kan het dit seizoen nog een paar keer, want de lijst is nu vrij lang. We hebben het over mogelijke tegenstanders van Ajax in de achtste finales van de Europa League!

De goede rekenaars onder jullie weten dat er nog zestien ploegen in de race zijn en dat Ajax dus vijftien ploegen kan treffen. Er is sprake van een volledige vrije loting. De Uefa hoeft zich geen zorgen te maken over het voorkomen van een match tussen een ploeg uit Oekraïne en een Russische, aangezien Shakthar Donetsk werd uitgeschakeld.

De boel wordt volledig de boel gelaten, wat betekent dat Ajax over twee weken oude bekenden als FK Rostov en Celta de Vigo opnieuw kan treffen. We merken vrijdag rond de klok van 13.00 uur vanzelf of de balletjes niet toch stiekem warm op koud zijn. De precieze speeldata zijn 9 en 16 maart.

De kans op een tripje naar België is overigens vrij groot, met drie afgevaardigden. Oh ja, over tripjes gesproken. Het is wellicht handig om even te wachten met het boeken van je reis.

……

Lees het volledige artikel op https://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=21297