Neres opgenomen in selectie voor Legia

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax' nieuwste aanwinst David Neres is opgenomen in de wedstrijdselectie voor het duel met Legia Warschau in de Europa League. Dat meldt de Amsterdamse club via Ajax.nl.

Zijn aanwezigheid betekent wel dat Justin Kluivert dit keer niet bij de selectie zit. De buitenspeler deed afgelopen dinsdagavond, net als Matthijs de Ligt, mee met Ajax O19 in de Youth League. Verder zijn ook Daley Sinkgraven en Kenny Tete afwezig. Eerstgenoemde is nog altijd geblesseerd aan zijn enkel, terwijl Tete geschorst is na zijn rode kaart van vorige week.

Het duel met Legia Warschau begint donderdagavond om 19.00 uur. De heenwedstrijd in Polen eindigde in een 0-0 gelijkspel.

De selectie:Andre OnanaDiederik BoerJoël VeltmanDavinson SanchezHeiko WestermannNick ViergeverJairo RiedewaldDavy KlaassenLasse SchöneFrenkie de JongHakim ZiyechDonny van de BeekAbdelhak NouriDavid NeresBertrand TraoréAmin YounesMateo CassierraKasper Dolberg

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/102661/neres-opgenomen-in-selectie-voor-legia