LIVE 12.00 uur | Ajax O17 - PSV O17 (4-2)

Dit is het livetopic voor de jeugdwedstrijden van Ajax van zaterdag 18 februari. Allereerst speelt Ajax O15 om 10.30 uur tegen de leeftijdsgenoten van SC Heerenveen. Vervolgens spelen zowel Ajax O16, Ajax O17 en Ajax O19 om 12.00 uur. Bekijk het volledige programma hieronder en praat mee.

FT | Ajax O15 - SC Heerenveen O15 (4-1)Ajax O15 heeft een ruime, maar moeizame 4-1 zege geboekt op de leeftijdsgenoten van SC Heerenveen. In de eerste helft zetten de Friezen goed druk, waar Ajax veel moeite mee had. Het creëerde daardoor weinig kansen in de beginfase. De 1-0 van Ajax vlak voor rust viel dan ook uit een raak geschoten vrije trap van Ki-Jana Hoever.

Maar ook na rust duurde het lang voordat Ajax afstand kon nemen van SC Heerenveen. Sterker nog, de noorderlingen kwamen via Couhib Driouech zelfs helemaal terug in de wedstrijd. Lang duurde dat echter niet, want Sontje Hansen bracht Ajax al snel weer op voorsprong. De spits tikte een voorzet vanaf de linkerkant bij de tweede paal binnen.