Swart: “Neres zag er aardig uit”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

David Neres Campos is de op één na duurste inkomende transfer ooit bij Ajax; met de transfer is minimaal twaalf en maximaal vijftien miljoen euro gemoeid. Daarmee staat Neres op de lijst net achter Miralem Sulejmani, die voor meer dan zestien miljoen euro werd aangetrokken. Sjaak Swart vindt echter dat de transfers van Neres en Sulejmani niet met elkaar te vergelijken zijn, zo laat hij weten aan ELF Voetbal.

“Dat is één keer gebeurd. Voor hetzelfde geld is het nu een hartstikke goede speler, dan ben je spekkoper”, aldus het Ajax-icoon. Hoe groot de kans is dat Neres het gaat maken in Amsterdam, weet Swart niet. Daarvoor kent Swart de Braziliaan niet goed genoeg voor. Wel heeft hij een aantal beelden voorbij zien komen. “Dat zag er aardig uit.”

Sulejmani bleek de druk rond zijn enorme transfersom niet aan te kunnen en komt inmiddels uit voor BSC Young Boys. De verwachting is dat Neres zich medio februari zal melden in Amsterdam en dan zal blijken hoe de Braziliaanse vleugelspeler omgaat met het prijskaartje dat om zijn nek hangt.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/swart-neres-zag-er-aardig-uit/