Riedewald op de bank: “Daar ben ik niet blij mee”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Jairo Riedewald krijgt amper speeltijd bij Ajax 1 en vandaag speelde de verdediger weer eens bij Jong Ajax. De 20-jarige Ajacied won met zijn team met 6-3 van Almere City. Na afloop stond Riedewald FOX Sports te woord. Riedewald is allerminst gelukkig, maar Ajax laat hem niet gaan.

“Er was interesse van een aantal clubs, maar Ajax heeft nee gezegd en aangegeven dat ze met mij voor het kampioenschap willen gaan. De club zei me nodig te hebben in de komende wedstrijden”, zegt Riedewald. Vorig seizoen speelde hij, veelal als basisspeler 23 competitiewedstrijden. Nu slechts 10 en meestal als invaller. “Ik speel nog steeds niet. Daar ben ik niet blij mee. Ze zeggen dat ze vertrouwen in me hebben, maar het is moeilijk om dat te geloven. Je wil gewoon spelen en als ze je dan ook niet laten gaan, is dat frustrerend.” De tweede seizoenshelft speelt Riedewald nog bij (Jong) Ajax, maar het volgend seizoen? “Hoe lang ik nog geduld heb? Wie weet wat er was gebeurd als Ajax wel had ingestemd met een vertrek. Ik wil gewoon spelen.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2017/01/30/riedewald-op-de-bank-daar-ben-ik-niet-blij-mee/

Gegevens

Spelers: Jairo Riedewald
Onderwerpen: Jong Ajax, Kampioen, Transfers
Tags: Interviews
Clubs: AFC Ajax