Klaassen en Schöne hopen dat El Ghazi bij Ajax blijft

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Anwar El Ghazi staat op het punt om Ajax te verruilen voor het Franse Lille, maar zolang die transfer nog niet officieel is, blijven Ajax-aanvoerder Davy Klaassen en Lasse Schöne hopen dat de buitenspeler bij Ajax blijft. Dat gaven zij aan na de wedstrijd tegen Zwolle (1-3 winst).

Klaassen waarschuwt El Ghazi voor de nadelen van een nieuwe club. “Een nieuwe speler moet zich altijd aanpassen, Anwar is gewend om met ons te spelen. Al moet ik niet op de zaken vooruit lopen”, zo geeft de aanvoerder aan in het Algemeen Dagblad. “Bovendien, als zo’n speler gelijk draait, hoor je er niemand meer over.”

“Anwar heeft een moeilijk eerste half jaar gehad maar nu heeft hij een basisplaats”, vervolgt Klaassen. “Maar goed, ik vind het altijd lastig om over keuzes van anderen te praten. Voor mij geldt dat ik blijf, omdat ik dit seizoen heel graag kampioen wil worden met Ajax. Ik hoop dus ook dat iedereen bij elkaar blijft, dat is altijd mijn intentie geweest. Maar iedereen maakt zijn eigen keuzes.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2017/01/16/klaassen-en-schone-hopen-dat-el-ghazi-bij-ajax-blijft/