Klaassen betreurt naderende transfer El Ghazi: ‘Hij is gewend met ons te spelen’

Bron: ajaxfanzone.nl

De transfer van Anwar El Ghazi lijkt nog slechts een kwestie van tijd. De aanvaller is zelf al zo goed als rond met het Franse Lille en speelde zondag tegen PEC Zwolle waarschijnlijk zijn laatste wedstrijd voor Ajax. Ajax is al bezig met een opvolger maar Davy Klaassen vind het jammer en zegt El Ghazi te zullen gaan missen.

“Een nieuwe speler moet zich altijd aanpassen, Anwar is gewend om met ons te spelen”, aldus Klaassen in gesprek met het Algemeen Dagblad. “Al moet ik niet op de zaken vooruit lopen. Bovendien: als zo’n nieuwe speler gelijk draait, hoor je er niemand meer over.”

“Ik vind het altijd lastig om over keuzes van anderen te praten. Voor mij geldt dat ik blijf, omdat ik dit seizoen heel graag kampioen wil worden met Ajax”, zo benadrukt Klaassen nogmaals. El Ghazi botste eind oktober met Peter Bosz over de basisplek van Bertrand Traore, volgens El Ghazi ‘het vriendje van Bosz’. De aanvaller moest vervolgens een maand bij Jong Ajax aan de slag maar vocht zich, in tegenstelling tot twee andere slechtoffers (Bazoer en Gudelj) wèl terug in de basis.

Likes(79)Dislikes(1)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2017/01/16/klaassen-betreurt-naderende-transfer-el-ghazi-hij-is-gewend-met-ons-te-spelen/