[Update III] 'Ajax wil meer dan 7 miljoen voor El Ghazi'

Bron: www.ajaxshowtime.com

Ajax-aanvaller Anwar El Ghazi zou een aanbod van het Franse Lille OSC hebben geaccepteerd. Dat is wat de Italiaanse journalist Gianluca Di Marzio, werkzaam bij Sky Sport, meldt op zijn eigen website.

Volgens de verslaggever moeten alleen de laatste details rond het contract nog geregeld worden en de verwachting is dat El Ghazi dan aankomende maandag zijn contract bij de Franse club zal ondertekenen. Lange tijd leek het Italiaanse Lazio de grootste gegadigde om El Ghazi in te lijven, maar de Romeinse club slaagde er niet in om Filip Djordjevic te verkopen, waardoor het de aanvaller van Ajax ook niet kon inlijven.

Een vertrek van de buitenspeler zou Ajax op het moment niet geheel goed uitkomen. Bertrand Traore is afwezig door zijn deelname aan de Afrika Cup, terwijl Vaclav Cerny en Pelle Clement kampen met blessures. Ajax heeft daardoor, naast El Ghazi, alleen nog Amin Younes en Justin Kluivert over voor de posities op de flanken.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/101720/update-iii-ajax-wil-meer-dan-7-miljoen-voor-el-ghazi