LIVE 14.30 uur | Ajax A1 - Feyenoord A1 (2-2)

Dit is het livetopic voor de jeugdwedstrijden van Ajax van zaterdag 3 december. Om 12.00 uur speelt Ajax B1 op bezoek bij Feyenoord B1, terwijl de B2 in eigen huis de leeftijdsgenoten van FC Twente ontvangt. Tegelijkertijd speelt Ajax C2 een thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle C2. Om 14.30 uur volgt de absolute kraker op De Toekomst: Ajax A1 - Feyenoord A1. Praat hier mee!

FT | Feyenoord B1 - Ajax B1 (4-1)Ajax B1 heeft op bezoek bij Feyenoord B1 zijn derde nederlaag op rij geleden. Na AZ (0-2), PSV (3-1) werd er dit keer in Rotterdam met 4-1 verloren. Het aantal competitienederlagen dit seizoen komt daarmee op vijf.

Al binnen enkele minuten wist Cheick Touré Feyenoord B1 op voorsprong te brengen. Niet lang erna wist de spits van de Rotterdammers opnieuw te scoren. Rodney Huygen passeerde drie Ajacieden, waarna Touré opnieuw kon scoren. Deed Ajax nog wat terug? Jawel. Een enorm harde vrije trap van Hossein Zamani raakte de lat, maar daar bleef het dan ook wel bij. Vlak voor rust raakte ook Feyenoord nog de lat, waardoor een grote achterstand Ajax bespaard bleef.