Ajax O19 speelt gelijk in mini Klassieker

Ajax O19 heeft op de Toekomst gelijkgespeeld in de mini Klassieker, maar wist zich desondanks tot winterkampioen te kronen.

Al vroeg kwamen de Ajacieden op voorsprong. Na krap 10 minuten spelen viel de bal na een vrije trap voor de voeten van Dani de Wit, die wist te scoren. Met ruim een halfuur op de klok verdubbelde Ajax de voorsprong via de andere De Wit: Mees schoot vanaf de rand van het strafschopgebied de 2-0 binnen.

De buit leek binnen te zijn, maar al vroeg in de tweede helft maakte Feyenoord de aansluitingstreffer. En tien minuten voor tijd werd het vanaf de stip zelfs weer gelijk. Ajax O19 ging daarna op zoek naar de winnende treffer, maar slaagde daar niet in.

Gerelateerde berichtenFilter byTypeAll51015-->Post typePostPageCategoryAlgemeen Ajax nieuwsTransfersAjax VrouwenNieuwsAjax A1Foto AjaxA1WatcherAjax NieuwsSort byTitle<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>Relevance<?xml version="1.0" encoding="utf-8"?>