Nunnely assistkoning bij tiende competitiewinst A1

Ajax A1 heeft dinsdag de tiende competitiezege op rij gepakt. Che Nunnely was met zijn drie assists van grote waarde in de wedstrijd tegen Sparta A1, dat op De Toekomst met 3-1 werd verslagen.

De A1 begon met een valste start tegen Sparta. De Amsterdammers hadden meer de bal en dicteerden het tempo, maar het waren de bezoekers die als eerst het net wisten te vinden vanuit de counter, waardoor doelman Nick Plomper kansloos was.Lang konden de Rotterdammers echter niet van hun voorsprong genieten, want twee minuten later kopte Martijn Kaars raak na een prima rush van Nunnely. Laatstgenoemde kreeg vlak voor rust nog een grote mogelijkheid op de 2-1, maar zijn inzet werd door de Sparta-goalie gekeerd.