Swart ontploft na ‘schwalbe’ Klaassen en belt met commentator Driessen

Bron: ajaxfanzone.nl

Sjaak Swart is fanatiek, heel fanatiek zelfs, en dat speelt niet altijd in het voordeel van Mister Ajax. Afgelopen zomer was Swart woedend op De Graafschap dat door het 1-1 gelijkspel Ajax afhield van de landstitel. Swart liet daarop weten dat hij De Graafschap het liefst zag degraderen en daar kreeg Swart enorm veel reacties op.

Afgelopen zondag kreeg Swart het weer te kwaad na de zogenaamde ‘Schwalbe’ van Davy Klaassen die daarop geen penalty kreeg maar zijn vijfde gele kaart waardoor hij volgende week de thuiswedstrijd tegen FC Groningen moet missen. Swart pakte hierop direct de telefoon en belde met Fox Sports commentator Leo Driessen. ‘Hé Leo, ja je neemt niet op hé, zag je dat niet, hoe kom je er nou bij dat dat geen penalty was?’, briest Swart volgens Driessen. ‘En dan ook nog eens geel geven aan Davy voor een schwalbe! Laat me niet lachen! Die scheids, hoe heet ie eigenlijk, die kan er dus helemaal niks van. Die was al weer net zo anti-Ajax als alle andere scheidsrechters. Altijd fluiten ze tegen ons… Nou de groeten’.

Bron: De Telegraaf

Likes(139)Dislikes(7)

……

Lees het volledige artikel op http://ajaxfanzone.nl/2016/11/28/swart-onploft-na-schwalbe-klaassen-en-belt-met-commentator-driessen/