Tete relativeert: “Iedere jongen wil in jouw schoenen staan”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

“Ik weet niet wat ik moet zeggen, ik ben gewoon blij dat ik heb gescoord. Ik denk dat iedereen kon zien wat een goal met me doet”, aldus Tete na afloop van Ajax – Panathinaikos tegen FOX Sports.

Ook gaat hij zijn situatie en die van de andere wisselspelers: “Het zijn gemengde gevoelens, elk individu bepaalt voor zichzelf wat ‘ie doet. Iedereen heeft een plan, ik ook. Ik blijf hard werken de trainer kiest niet voor mij. Ik blijf gewoon hard werken.”

“Het is heel simpel: het is niet leuk. De één gaat er anders mee om dan de ander. Elke dag moet ik gewoon weer m’n stinkende best doen, dat is het enige wat ik kan doen. Ik kan ook niks doen, maar daar word je ook niet beter van. Een aantal jongens om me heen zitten in hetzelfde schuitje en we moeten elkaar oppeppen. Ik kan niet zeggen dat het moeilijk is. Het is gewoon je droom, hier droomt iedere jongen van. Bijna iedere jongen in de wereld wil in jouw schoenen staan. Ik ben blij dat ik professioneel voetballer ben geworden”, relativeert Tete zijn situatie.

 

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/ette-relativeert-iedere-jongen-schoenen/