Bosz: “Ik vond Westermann geweldig spelen vandaag”

Bron: www.ajaxtotaal.nl

Ajax speelde bijkans met Jong Ajax tegen Panathinaikos. Na de wissels van Schone en Younes was de gemiddelde leeftijd 20,8 jaar. Zonder Heiko Westermann had die zelfs 19,6 jaar geweest. De 33-jarige Duitser kreeg weer kritiek op zijn spel. Hij bracht zijn ploeg een keer in gevaar na een slechte pass en slecht verdedigen.

Peter Bosz was het niet eens met de kritiek op de centrale verdediger. “Ik vond hem geweldig spelen vandaag. Hij won al zijn kopduels, stond constant goed in de rugdekking. Weet je, er zijn een heleboel mensen in dit land die elkaar napraten. Ik weiger daar aan meedoen. Heiko heeft vandaag een geweldige wedstrijd gespeeld”, zegt de Ajax-trainer tegen FOX Sports. “We gaan het zo terug kijken, dan gaan we ook andere spelers eruit halen. Ik vond Heiko vandaag uitstekend spelen. Natuurlijk kan je er één moment uithalen, maar dat is niet waar ik een speler op afreken. Ik kijk naar de totale wedstrijd”, besluit Bosz.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxtotaal.nl/nieuws/2016/11/24/bosz-ik-vond-westermann-geweldig-spelen-vandaag/