Verhuur lonkt voor uit gratie geraakte El Idrissi

Bron: www.ajaxshowtime.com

Adham El Idrissi is woensdagochtend voor het eerst gesignaleerd op het trainingsveld van FC Utrecht. De aanvaller van Jong Ajax loopt naar alle waarschijnlijkheid een paar dagen stage om een verhuur in de winterstop af te dwingen.

El Idrissi, die bij Ajax een contract heeft tot de zomer van 2018, kwam tot op heden niet in de plannen voor van Marcel Keizer, waardoor een (tijdelijk) vertrek voor alle partijen het beste bleek. Utrecht wil de dribbelaar wel bekijken en nadenken over een toekomst in de Domstad.

Het is een verrassende wending in de carrière van El Idrissi, die lange tijd zeer voorspoedig leek te verlopen. Hij maakte indruk in de laatste jaren van zijn opleiding in de jeugd en verdiende een contract. Dit seizoen sloot hij aan bij Jong Ajax, dat niet kan beschikken over veel aanvallers. In totaal kwam hij 129 minuten in actie in de Jupiler League, verspreid over vijf wedstrijden. Thuis tegen De Graafschap maakte hij zijn eerste en tot nu toe enige treffer in het betaalde voetbal.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/100675/verhuur-lonkt-voor-uit-gratie-geraakte-el-idrissi