“Door blessures moest hij toch blijven spelen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Afgelopen vrijdag won Jong Ajax met 2-1 van NAC Breda. In een lege ArenA zag trainer Marcel Keizer een paar spelers met pijntjes uitvallen. Op de clubsite keek de oefenmeester terug op het duel met de Brabanders.

“Ik ben heel tevreden over de eerste helft, toen speelden we echt prima. In de tweede helft was het ietsje minder, maar we hebben het toch nog over de streep getrokken”, begint Keizer. Hoewel hij zeven wisselspelers tot zijn beschikking had, had Keizer liever enkele spelers gespaard. “We hadden veel spelers met pijntjes, aan veel jongens zat een verhaal. Dat Carel Eiting z’n tweede wedstrijd in 48 uur speelde had ik liever niet, maar door blessures bij anderen moest hij toch blijven spelen vandaag. Vaclav Cerny had wat last van z’n hamstring en heb ik uit voorzorg gewisseld. Abdelhak Nouri ging er ook uit na één helft, maar dat was vooraf al de afspraak.”

Door de overwinning stijgt Jong Ajax naar de vijfde plek in de Jupiler League. VVV Venlo, waar Jong Ajax afgelopen maand 0-4 van verloor, staat eerste in de competitie.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/blessures-moest-toch-blijven-spelen/