“Hij zal ongetwijfeld een terugslag krijgen”

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Na afloop van de met de 3-2 gewonnen wedstrijd tegen Celta de Vigo was trainer Peter Bosz tevreden met het vertoonde spel van zijn . Hij zag zijn ploeg de spanning weer in de wedstrijd brengen na een 3-0 voorsprong. Na afloop sprak Bosz met de NOS over Kasper Dolberg.

“Bij een spits van Ajax heb je een bepaald beeld. Dolberg heeft heel veel eigenschappen van zo’n speler”, aldus de trainer. Vervolgens steekt Bosz de loftrompet over Dolberg: “Hij speelt op de moeilijkste positie in ons elftal. Maar ik weet niet waar dit gaat eindigen.”

“Hij heeft het weer laten zien”, vervolgt Bosz. Ondanks zijn goede spel vindt de trainer dat de buitenwacht niet te hard van stapel moet lopen. “Hij zal ongetwijfeld een terugslag krijgen. Daar krijgt iedere jonge speler mee te maken. Maar hij heeft erg veel potentie. Daarom is hij ook opgeroepen voor de Deense nationale ploeg. Dat is geweldig voor hem en bijna logisch als je hem ziet spelen. Maar wij moeten maar afwachten hoe hij terugkomt. Hij heeft ook rust nodig.”

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/bosz-zal-ongetwijfeld-terugslag-krijgen/

Gegevens

Onderwerpen: Spits, Trainer
Tags: Nieuws
Clubs: AFC Ajax
Trainers: Johan Cruijff
Bestuursleden: Johan Cruijff