Inspiratieloos Jong Ajax gaat er pijnlijk af tegen VVV-Venlo

Bron: www.ajaxlife.nl

Het wordt een verloren avond voor Jong Ajax... © Pro Shots

Een ongeïnspireerd Jong Ajax heeft na twee galavoorstellingen op De Toekomst een ongekend pak slaag gekregen van VVV-Venlo (0-4). De ploeg van Marcel Keizer zakt daardoor naar de middenmoot van de Jupiler League

Daar waar iedereen wacht op de eerste officiële speelminuten van Tim Krul, begon Jong Ajax tegen de Limburgers met doelman Peter Leeuwenburgh die de geblesseerde Norbert Alblas verving. Ook de voetballiefhebbers die maandagavond naar de wedstrijd afreisden om van de kunsten van Appie Nouri te genieten, kwamen van een koude kermis thuis. De behendige dribbelaar had zich voor de wedstrijd ziek afgemeld bij Keizer.

VVV Venlo – een van de titelkandidaten in de Jupiler League – begon ijzersterk aan het duel. De ploeg speelde fysiek en de technische Ajacieden kwamen daardoor amper aan goed voetballen toe. Al na een kwartier leek de wedstrijd beslist in Limburgs voordeel via treffers van Clint Leemans (fraai afstandsschot) en Johnatan Opoku, die routinier Heiko Westermann voor schut zette op de vierkante meter.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxlife.nl/updates/?itemID=20706