Ajax treft SC Cambuur in de KNVB beker

Bron: www.ajax1.nl

Ajax nieuws -

Ajax heeft in de achtste finales een uitwedstrijd geloot tegen SC Cambuur Leeuwarden. Het wordt voor de Amsterdammers de derde wedstrijd van het bekertoernooi na de twee eerdere overwinningen op Willem II en Kozakken Boys.

Die laatstgenoemde werd afgelopen woensdag eenvoudig met 1-6 verslagen. Een van de uitblinkers was Abdelhak Nouri die met een aantal schitterende assists betrokken was bij bijna alle Amsterdamse doelpunten. Een andere uitblinker was Pelle Clement. De aanvoerder van Jong Ajax bekroonde, geheel volgens traditie, zijn debuut met maar liefst twee goals. De andere goals werden gemaakt door Cassierra, El Ghazi en Cerny.

Cambuur versloeg in de afgelopen bekerronde de amateurs van TEC VV. In Tiel werd het een simpele overwinning voor Cambuur, 0-4. Hiermee werd een duel tussen de gebroeders Nouri uitgesloten. Mohammed Nouri, de broer van, had in een reportage op FoxSports aangegeven dat het voor hem een droom zou zijn om tegen zijn eigen broertje te spelen.

De wedstrijd tussen Cambuur en Ajax zal worden gespeeld op 13,14 of 15 december. Binnenkort worden de exacte speeldata en tijd bekend.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajax1.nl/ajax-treft-sc-cambuur-knvb-beker/