[Update] Ajax bevestigt verwachte opstelling

Bron: www.ajaxshowtime.com

Peter Bosz stuurt woensdagavond tegen Kozakken Boys een groot deel van de kern van Jong Ajax het veld in. De coach geeft zijn volledige eerste selectie rust, waardoor onder meer Matthijs de Ligt, Abdelhak Nouri, Donny van de Beek en Vaclav Cerny mogen starten.

De Telegraaf schrijft dat de basisformatie wordt aangevuld met de spelers die afgelopen weken veel op de bank zaten. Zo staat Jaïro Riedewald centraal achterin, speelt Kenny Tete als rechtsback, Riechedly Bazoer staat op het middenveld en Mateo Cassierra en Anwar El Ghazi mogen voorin weer eens meedoen.

Op de bank zitten onder meer Norbert Alblas, Pelle Clement en Carel Eiting, zij kunnen bij een invalbeurt hun debuut voor Ajax 1 maken. Heiko Westermann zal zich achter de oren krabben dat hij geen basisplaats heeft gekregen. Frenkie de Jong kan eventueel voor de tweede keer minuten maken onder Bosz.

Vermoedelijke opstelling: Boer; Tete, De Ligt, Riedewald, Dijks; Nouri, Van de Beek, Bazoer; El Ghazi, Cassierra, Cerny.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/100018/update-ajax-bevestigt-verwachte-opstelling