Frank de Boer verliest met Internazionale

Bron: www.ajaxshowtime.com

In het buitenland kwamen er weer de nodige oud-Ajacieden in actie. Zo wonnen Stefano Denswil en Ricardo van Rhijn de topper in België van Anderlecht, voor Daley Blind en Zlatan Ibrahmovic was het een minder leuk weekeinde in duel met Chelsea.

België:In België kwamen Stefano Denswil en Ricardo van Rhijn weer in actie voor Club Brugge. Voor de twee oud-Ajacieden stond de topper met Anderlecht op het programma. Het duel werd tamelijk eenvoudig gewonnen. Brugge kwam op een 2-0 voorsprong, tot Anderlecht het in de laatste minuten nog even spannend maakte door de 2-1 binnen te tikken. 

Engeland:In Engeland kwamen Zlatan Ibrahimovic en Daley Blind in actie voor Manchester United. De oud-Ajacieden namen het op tegen titelconcurrent Chelsea. De ploeg van José Mourinho liep, ondanks het meespelen van bijvoorbeeld miljoenenaankoop Paul Pogba, tegen een pijnlijke nederlaag op. United verloor met 4-0.

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/99965/frank-de-boer-verliest-met-internazionale