Weggestuurde Baars (16) maakt droomtransfer

Bron: www.ajaxshowtime.com

Millen Baars gaat snel beginnen aan een onverwacht, maar daarmee niet minder mooi avontuur bij Manchester United. De zestienjarige buitenspeler moest begin dit seizoen vertrekken bij Ajax en na enkele maanden geduld hebben rolde een absolute topclub uit de koker.

Baars, die het afgelopen seizoen al speelde voor Ajax B1, zou het seizoen oorspronkelijk beginnen bij datzelfde B1. Coach Gery Vink maakte de snelle dribbelaar zelfs aanvoerder, maar niet veel later werd duidelijk dat Baars plots was vertrokken. Een korte verklaring leert dat 'het sterke karakter van Baars niet strookte met de wensen van de bovenbouwtrainers'.

De jonge Baars, die zich vorig seizoen aansloot bij het management van Stellar Group, gaat nu de komende jaren spelen bij Manchester United, waar ook Timothy Fosu-Mensah en Daley Blind onder contract staan. Baars start bij U18 en is met zijn familie momenteel op zoek naar een woning. Vanaf januari mag hij officiële wedstrijden gaan spelen. In Engeland komt hij verder oud-Ajacieden Javairo Dilrosun, Donyell Malen en Juan Familia Castillo tegen.  

……

Lees het volledige artikel op http://www.ajaxshowtime.com/article/hoofdnieuws/99891/weggestuurde-baars-16-maakt-droomtransfer

Gegevens

Spelers: Daley Blind
Onderwerpen: B1, Buitenspeler, Transfers
Trainers: Gery Vink